فروشگاه فیگووب

چگونه به کاربران اجازه دهیم حسابهای وردپرس خود را پاک کنند یعنی حذف حساب توسط کاربر

آیا می خواهید به کاربران خود این گزینه را بدهید (حذف حساب توسط کاربر) که حساب های شخصی خود را حذف کنند؟ این بسیار معمول است که به بازدید کنندگان این امکان را می دهد ثبت نام یک حساب کاربری یا عضویت در وب سایت وردپرس خود را، اما آن را معمولا در توسعه دهنده وب به حساب در واقع حذف می افتد در صورت درخواست.

گزینه دیگر این است که به بازدیدکنندگان این گزینه را بدهید تا حساب کاربری خود را حذف کنند.

گزینه حذف حساب توسط کاربر دارای مزایایی است ، اما دارای معایبی نیز در ارتباط با آن است. به همین دلیل گزینه حذف حساب توسط کاربر در هر وب سایت را نمی بینید. حساب های کاربری وردپرس حاوی اطلاعات مهمی مانند آدرس های ایمیل و محتوای ایجاد شده توسط کاربر است.

امروز ، من نشان می دهم که چگونه به کاربران خود این گزینه را بدهید تا حسابهای خود را با استفاده از افزونه Delete Me حذف کنند.

چرا به کاربران اجازه می دهد حساب خود را پاک کنند

دلایل زیادی وجود دارد که کسی بخواهد حساب کاربری وردپرس خود را حذف کند.

این ممکن است شامل دریافت نامه هرزنامه ایمیل ، اختلاف در قسمت نظرات ، عدم توافق با نظر سازندگان محتوا ، پسندیدن نام کاربری فعلی آنها و دلایل بسیاری دیگر باشد ، اما حذف حساب کاربری در اختیار بازدید کننده نیست.

برای انجام این کار ، بازدید کننده باید با توسعه دهنده وب تماس بگیرد تا حساب او خاتمه یابد. این فقط کار بیشتری برای توسعه دهنده وب است. دادن گزینه راهی عالی برای اطمینان از اینکه حذف اطلاعات آنها به عهده شما نیست ، می باشد.

از سوی دیگر ، ممکن است بهترین گزینه برای انتخاب یک بازدید کننده برای حذف حساب نباشد.

بازدید کنندگان می توانند بسیار نامنظم باشند و به هر دلیلی ممکن است حساب های خود را بر اساس میل و هوس حذف کنند. سپس آنها سعی می کنند با شما تماس بگیرند تا به نوعی حساب آنها بازیابی شود. همچنین این یک مشترک کمتر در لیست اشتراک ایمیل شماست.

این امر می تواند به کمپین بازاریابی ایمیل شما آسیب برساند ، زیرا در ابتدا مجبور کردن افراد برای ثبت نام بسیار دشوار است. داشتن ایمیل شخصی برای یک توسعه دهنده وب بسیار ارزشمند است و دادن گزینه برداشتن ایمیل به بازدید کننده ، انتخاب محبوبی نیست.

بنابراین ، بسیاری از وب سایت ها این گزینه حذف حساب توسط کاربر را در اختیار بازدیدکنندگان قرار نمی دهند.

نحوه حذف حساب توسط کاربر در وردپرس

مرحله 1: افزونه Delete Me را نصب کنید

حذف من پلاگین کمک های مالی کاربران با نقش کاربر خاص توانایی حساب کاربری خود را حذف کنید. نقش کاربری که این توانایی را دارد به سرپرست بستگی دارد و می تواند براساس نقش براساس نقش سفارشی شود.

از آنجا که ما می خواهیم به کاربران امکان حذف حساب آنها را بدهیم ، این معمولاً به معنی نقش مشترک است. جایی که اکثر کاربران ثبت شده در آن اقامت دارند. با حذف حساب ، تمام محتوای کاربر حذف خواهد شد و همچنین به سطل زباله منتقل می شود.

همانطور که می توانید تصور کنید ، اگر نقش کاربر اشتباه مانند نویسنده حذف شود ، این می تواند یک مشکل باشد. بنابراین ، در مورد اعطای این گزینه بسیار مراقب باشید.

روی افزونه ها کلیک کنید و گزینه افزودن را در پنل مدیریت سمت راست انتخاب کنید. در کادر جستجوی موجود ، Delete Me را جستجو کنید. با این کار پلاگین های اضافی ای که ممکن است برای شما مفید به نظر برسند ، فراخوانی می شوند. افزونه Delete Me را پیدا کنید و روی دکمه “نصب ” کلیک کرده و افزونه را برای استفاده فعال کنید.

افزونه حذف حساب کاربری توسط فرد

مرحله 2: انتخاب نقش های کاربر

به زبان فنی ، این پلاگین در لحظه فعال شدن در حال کار است ، با این وجود به هیچ یک از نقش های کاربر امکان حذف حساب کاربری داده نشده است. بنابراین ، اولین مرحله پس از نصب ، اعطای آن گزینه است.

در پنل مدیریت سمت راست ، روی تنظیمات کلیک کنید و گزینه Delete Me را انتخاب کنید. امکان داره این گزینه ها برای شما متفاوت باشند.

تنظیمات افزونه حذف حساب کاربری توسط فرد

نقش های کاربری انتخاب شده پس از ذخیره امکان حذف حساب کاربری خود را خواهند داشت.

مرحله 3: سفارشی سازی فرآیند

در نیمه دوم این صفحه ، مجموعه ای از گزینه ها در مورد آنچه برای کاربران در طی فرآیند حذف و بعد از آن اتفاق می افتد را مشاهده خواهید کرد.

توجه: گزینه های پیش فرض برای اکثر وب سایت ها بیش از حد کافی است. با این حال ، یک پیشنهاد من ایجاد صفحه خروج است. به طور پیش فرض ، این افزونه کاربران را به صفحه اصلی شما باز می گرداند ، اما نمایش صفحه خداحافظی که نشان می دهد حساب حذف شده است ، بهتر به نظر می رسد.

همچنین شایان ذکر است که این بخش به صورت رنگی تنظیم شده است. اگر چیزی به رنگ سبز باشد ، به این معنی است که مقدار پیش فرض است ، در حالی که اگر به رنگ زرد باشد ، به این معنی است که سفارشی شده است.

از این بخش استفاده کنید و آنچه را که لازم می دانید سفارشی کنید.

تنظیمات افزونه حذف حساب کاربری توسط فرد

پس از انجام تمام تغییرات لازم ، به پایین بروید و روی دکمه “Save Changes” کلیک کنید. همچنین در صورت بروز اشتباه می توانید از دکمه “Restore Default Settings” برای تنظیم مجدد تنظیمات افزونه استفاده کنید.

تبریک می گویم ، شما با موفقیت به کاربران امکان حذف حساب های خود را داده اید. پس از حذف ، کاربران می توانند با استفاده از همان آدرس ایمیل دوباره ثبت نام کنند. هر محتوای مرتبط با حساب قدیمی ، از جمله پست ها و نظرات ، حذف می شود و در صورت حذف دائمی ، نمی تواند بازیابی شود.

روش ساخت صفحه نمایه کاربر سفارشی

متأسفانه ، اگر از صفحه نمایه کاربر سفارشی استفاده می کنید ، باید کد کوتاه اضافه کنید.

مانند اکثر افزونه ها ، Delete Me دارای کد کوتاه بسیاری برای استفاده از وب سایت ها است. همه کد کوتاه در صفحه تنظیمات در بخش کد کوتاه قرار دارد. برای اینکه بتوانید آن را با این افزونه حذف کنید ، باید یک کد کوتاه به الگوی صفحه کاربر نمایه سفارشی خود اضافه کنید.

کد کوتاه زیر را کپی کنید:

[plugin_delete_me]متن داخل برچسب های کد کوتاه[/plugin_delete_me]

یا می توانید در سورس های قالب از کد زیر استفاده کنید:

<?php echo do_shortcode( '[plugin_delete_me]متن داخل برچسب های کد کوتاه[/plugin_delete_me]' ); ?>

به سادگی کد را در الگوی صفحه سفارشی مشخصات کاربر خود وارد کنید. اکنون این گزینه برای حذف حساب کاربری شخصی ارائه می شود. اگر چندین الگو صفحه پروفایل کاربری سفارشی دارید ، باید این کد کوتاه را به صورت جداگانه به هر یک اضافه کنید.

به کاربران خود امکان کنترل حساب آنها را بدهید

انتخاب یک بازدید کننده برای حذف حساب کاربری بسیار آسان است ، اما ثبت نام وی برای وی بسیار دشوار است. بنابراین ، باید در نظر بگیرید که آیا این گزینه ارزش ارائه را دارد.

تعداد مشترکین وب سایت شما بسیار مهم است و بیشتر توسعه دهندگان وب دوست ندارند این تعداد کاهش یابد. در حقیقت ، اکثر وب سایت ها گزینه حذف حساب های کاربری را نمی دهند و اگر این کار را انجام دهند ، مشکل بیش از ارزش پاک کردن حساب کاربری را ایجاد می کند. با این کار تعداد مشترکین کاهش نمی یابد.

این ممکن است به یک وب سایت در حال تلاش کمک کند تا شماره مشترکان خود را خوب نشان دهد. اما هنگامی که وب سایت شما رشد کرد ، جذب مشترکین چندان سخت نیست و خلاص شدن از شر حساب های رها شده یک روش خوب است. نامهای کاربری محبوب هنگام معرفی سیستم حساب انتخاب می شوند.

حذف حساب غیرفعال باعث می شود که این نام های کاربری توسط کاربران فعال دیگری بار دیگر استفاده شود.

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام فیگووب عضو شوید.

نظر شما در این‌باره چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *